APS


L'alumnat de 3r d'ESO ha desenvolupat el seu APS (Aprenentatge Servei) del curs 2015/16. Part del treball ha consistit en la preparació d'uns tallers pràctics per explicar eines que asseguren fiabilitat en la navegació i per ajudar a gestionar de la millor forma possible la privacitat a les xarxes socials. Els tallers estaran dirigits a nens i nenes de primària, a la resta de cursos de secundària, als alumnes del CEE Sant Jordi, a les famílies, a l'AMPA i a les diferents associacions de l'EMD de Jesús.
Com a part del projecte, l'alumnat ha redactat, gravat i editat videotutorials dels temes tractats en tres de les llengües del projecte plurilingüe: català, castellà i anglès.
El projecte dóna continuïtat al servei comunitari engegat el curs passat:

https://sites.google.com/site/cibermanagers/el

L'objectiu d'aquest servei és conscienciar els joves i comunitat educativa que un mal ús d'Internet pot tenir conseqüències negatives i, en alguns casos, perilloses. L'aprenentatge adquirit per l'alumnat de tercer té el seu objectiu de servei en el traspàs d'informació (eines i estratègies) i conscienciació a la resta de companys del centre, als alumnes d'un altre centre de la localitat i a la resta de veïns del municipi. L'altre objectiu principal del servei és servir d'ajuda i guia als pares, que entenguin i s'impliquin en la supervisió de les activitats dels seus fills (nets o amics) a la Xarxa, per així evitar conductes de risc.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada